20150808

ΕΚΤΑΚΤΟ | ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ! ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ βύθισε στο ΠΕΝΘΟΣ το The Voice...

- Η στυγερή δολοφoνία που τη στιγμάτισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


























- Η οικογενειακή ΤΡΑΓΩΔΙΑ της Κατερίνας Καμπανέλλη.

Μια απίστευτη τραγωδία

κρύβεται πίσω από το γλυκό χαμόγελο και πρόσωπο της Κατερίνας Καμπανέλλη την οποία και παρακολουθήσαμε μέσα από το «The Voice 2».

Μία δολοφονία που πριν από χρόνια είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα κυπριακά ΜΜΕ αφού ένα απίστευτο θρίλερ είχε βιώσει η οικογένεια της νεαρής τραγουδίστριας.

Άγνωστος άντρας είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ τον παππού της μπροστά στα μάτια της συζύγου του ξεσπώντας ένα κυριολεκτικά άγριο κυνηγητό προς εντοπισμό του δολοφόνου.

Ήταν Αύγουστους του 2003 όταν ο κυρ Σάββας Βασιλείου, παππούς από τη μητέρα της Κατερίνας, επέστρεφε με το ποδήλατο του στο σπίτι διασχίζοντας το αγρόκτημα Λανίτη μέχρι το χωριό Ασώματος.Καθώς φθάνει στο σπίτι με το ποδήλατο του και έχοντας μαζί του την γυναίκα του ένας Κύπριος κακοποιός κρυβόταν στο κήπο του σπιτιού τους. 


Σύμφωνα με το showbiz.com.cy, o κακοποιός τον περίμενε σε μία γωνιά τον πυροβόλησε δύο φορές, τον σκότωσε και λίγο αργότερα του έκλεψε τα πάντα από το σπίτι. Η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας τότε, η γιαγιά της Κατερίνας Καμπανέλη είχε υποστεί λίγη ώρα αργότερα σοκ βλέποντας τον σύζυγό της νεκρό στο έδαφος με την ίδια να έχει σωθεί ως από θαύμα...