20150108

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΧΙΟΝΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Τα νέα προγνωστικά στοιχεία του δείχνουν χιονοπτώσεις μέσα στην Δευτέρα σε όλη την βόρεια Ελλάδα ως και σε παραθαλάσσια τμήματα, ενώ χιονοπτώσεις και μάλιστα πυκνές θα δεχτεί και η Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, από το πρωί της...


Διαβάστε περισσότερα
























Δευτέρας η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά με βοριάδες σε όλη την Θεσσαλονίκη ενώ θα αρχίσει πρώτα να βρέχει. Γρήγορα θα το γυρίσει σε χιονόπτωση καθώς η θερμοκρασία το μεσημέρι θα πέσει αισθητά.

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο για ξέσπασμα χιονοκαταιγίδας στην συμπρωτεύουσα προς τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ερχόμενης Δευτέρας, ενώ τα χιόνια θα συνεχιστούν ως και αργά το βράδυ. Βελτίωση του καιρού φαίνεται σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, σε όλη την βόρεια Ελλάδα, από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Δεν φαίνεται να το στρώνει στην Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τα ως τώρα προγνωστικά του Greek-Weather.Org, ωστόσο στα γύρω ορεινά και ημιορεινά τμήματα της πόλης μεγάλο είναι το ενδεχόμενο χιονόστρωσης. Η θερμοκρασία την Δευτέρα θα κυμανθεί στην Θεσσαλονίκη από 0 ως και 5 βαθμούς Κελσίου. Νεότερα γι' αυτή την σημαντική αλλαγή του καιρού στην βόρεια Ελλάδα, θα έχουμε μέσω του Greek-Weather.Οrg, τα επόμενα τρία 24ωρα.


http://greek-weather.org